Bröllopsfotograf & Bröllopsvideograf

bröllop klänning brud porträtt fotograf
bröllop bukett brud porträtt fotograf

Den stora dagen

Vill ni ha mig som fotograf?

Vad som gör att jag gillar fotografering så mycket är att jag får skapa nånting som folk blir glada för. Det kan vara ett porträtt på ett barnbarn som precis lärt sig krypa, ett par på deras bröllopsdag eller varför inte en magisk temafotografering till häst. Jag fotar för dig och vill alltid att du ska ha en härlig upplevelse och bilder som kommer ligga dig varmt om hjärtat. Oavsett om det är för att minnas en viss punkt i ditt liv, ett event eller förverkliga en idé som du alltid haft inom dig.​

bröllop klänning brud porträtt fotograf svartvitt
poträtt höst anonym skog inspiration
fine art porträtt självporträtt gammal vacker

Fotograf med fantasi

Sarah Rosenquist

I Blekinge år 1993 föddes jag till min pappas ord: "Nu får jag bygga ut stallet".  Djur och framförallt hästar har varit en stor del i min uppväxt och mina yngre år spenderades på hästryggen. När jag blev lite äldre minns jag att jag älskade att klä ut mig, något som fortfarande hänger med i mina hobbys. Förutom fotografering och filmskapande är jag medeltidsintresserad och somrarna spenderas ute på historisk inspirerade marknader i olika former. Medeltidsveckan på Gotland är ett självklart semestermål, varje år.

Jag bor i Forserum, mellan Jönköping och Nässjö, tillsammans med min sambo i ett hus där ett av rummen är helt dedikerat till mitt fotograferande. Typiskt för mig är att jag är väldigt snäll och nyfiken där jag inom fotografering gärna testar nya saker och idéer. Mitt primära mål när jag fotograferar att du ska känna dig bekväm framför kameran. Som kameraskygg vet jag hur det kan kännas och jag vill att du ska ha en bra upplevelse när du fotar med mig.

 

Hur går det till?

Förfrågan

Det första ni gör är att kontakta mig via kontaktformuläret längst ner på denna sidan. Inom kort återkopplar jag om jag är tillgänglig det datumet eller inte. Många bokar långt i förväg så tveka inte utan kontakta mig direkt.

Samtal

Är jag tillgänglig brukar jag föreslå ett samtal över telefon, skype eller varför inte en fika? Detta för att vi på ett enklare sätt kan gå igenom information men även för att vi ska få känna av att vi matchar. Vi ska trots allt spendera en del tid med varandra.

Bokning

När ni bestämt er att välja mig som er fotograf gör vi en bokning av det paket ni vill ha. Vi går även igenom mer detaljer om bröllopsdagen och vilka önskemål ni har.

Uppföljning

En kort tid innan  bröllopet tar vi kontakt för att gå igenom de sista detaljerna som tider och eventuella förändringar. Har ni speciella önskemål går vi även igenom dem en gång till, allt för att jag ska kunna dokumentera det viktigaste för er.

Bröllop

It's showtime!

Det är nu jag har händerna klistrade på kameran och konstant rör mig omkring för att hitta det bästa ljuset och vinklarna för att ge er det bästa resultatet jag kan.

Resultat

Omkring 3-4 veckor efter bröllopet levererar jag ert resultat digitalt. För video är leveranstiden längre, då kommer vi även återkoppla efteråt med val av musik och andra detaljer innan slutgiltlig leverans.

 

Hur kan en bröllopsdag se ut?

En hel bröllopsdag kan se ut som nedan:

Förberedelser - First Look - Porträtt - Vigsel - Uttåg - Mingel - Familjebilder - Receptionen - Första dansen

Inget bröllop är det andra likt, de är alla unika på sitt sätt baserat på utformning men framförallt på grund av er det handlar om. Ni är unika och det vill jag få fram med bilderna. Jag vill få med detaljerna som när ni nervöst väntar på att få se varandra första gången på bröllopsdagen, lyckan när ni säger ja till varandra och glädjen av alla som är där för att bevittna denna dagen. Även om det inte går till exakt såhär på ert bröllop kommer jag fokusera på de små detaljerna för att ni ska minnas denna dagen.

Bröllopspaket

Jag har skapat mina bröllopspaket för de vanligasta förfrågningarna jag får. Skulle du känna att något paket inte passar dig är du välkommen att kontakta mig i formuläret nedan så skapar vi om möjligt ett paket som passar dig bättre. 

Alla bilder levereras digitalt och i två upplösningar; Högupplöst och Lågupplöst

Högupplöst är stora filer som du använder när du ska printa dina bilder.

För publicering på webben, Facebook, Instagram och liknande använder du de lågupplösta filerna som är mycket mindre. De tar mindre tid att ladda upp och man ser ingen skillnad på upplösningen.

För alla paket tillkommer reseersättning på 30 sek / mil.

Heldag

Detta paketet passar dig som inte vill missa någonting på er dag. Jag är med er från förberedelserna till första dansen och början på festen. Ungefär i 12 timmar.

Foto: 18 000 sek

Video: 20 000 sek

Vänligen observera att jag antingen fotograferar eller filmar. Jag gör inte båda samtidigt då jag vill fokusera på att ge er det bästa resultatet jag kan.

Halvdag

Detta paketet passar dig som vill få med första delen av dagen. Jag är med på förberedelserna, first look/porträtten och vigseln med lite mingel efteråt. Ungefär i 5 timmar.

Foto: 8 000 sek

Video: 10 000 sek

Vänligen observera att jag antingen fotograferar eller filmar. Jag gör inte båda samtidigt då jag vill fokusera på att ge er det bästa resultatet jag kan.

 

Boka din bröllopsfotograf

Med mig som fotograf får du en person som helhjärtat går in i fotograferingen och gör det yttersta för att få bra bilder men även ge dig en bra, trygg och avslappnad upplevelse. 

 

Jag jobbar heltid på ett kontorsjobb och driver mitt fotograferande utöver det. Detta är verkligen en passion för mig och det vill jag ska synas i alla bilder jag tar och de kunder jag bokar in lägger jag mycket tid på för att ge er en personlig service.

Antalet bröllop jag gör är begränsade och vissa personer bokar sin fotograf över ett år i förväg.

Se till att skicka iväg en förfrågan snarast för att boka er bröllopsdag!

Jag vill boka mitt bröllop!
arrow&v

Tack för att du skickar in!