Eldjonglering porträtt eldshow

En bild i din smak

Som du vill ha den

Bilder utöver det vanliga är vad jag erbjuder. Jag fotar för dig och vill att du ska ha en härlig upplevelse och bilder som sticker ut ur mängden. Oavsett om det är för att minnas en viss punkt i ditt liv, ett event eller förverkliga en idé som du alltid haft inom dig.​ 

 

Det kan vara en bild på ett barnbarn som precis lärt sig krypa, en annorlunda profilbild till sociala medier eller varför inte en magisk temafotografering till häst. Du kanske behöver nya bilder till din blog, ditt CV, din tinder, din partner eller bara för dig själv. Porträtt är det jag fotograferar bäst!

Porträttfotograf i Jönköping

poträtt höst anonym skog inspiration
fine art porträtt självporträtt gammal vacker

Fotograf med fantasi

Sarah Rosenquist

I Blekinge år 1993 föddes jag till min pappas ord: "Nu får jag bygga ut stallet".  Djur och framförallt hästar har varit en stor del i min uppväxt och mina yngre år spenderades på hästryggen. När jag blev lite äldre minns jag att jag älskade att klä ut mig, något som fortfarande hänger med i mina hobbys. Förutom fotografering och filmskapande är jag medeltidsintresserad och somrarna spenderas ute på historisk inspirerade marknader i olika former. Medeltidsveckan på Gotland är ett självklart semestermål, varje år.

Jag bor i Forserum, mellan Jönköping och Nässjö, tillsammans med min sambo i ett hus där ett av rummen är helt dedikerat till mitt fotograferande. Typiskt för mig är att jag är väldigt snäll och nyfiken där jag inom fotografering gärna testar nya saker och idéer. Mitt primära mål när jag fotograferar att du ska känna dig bekväm framför kameran. Som kameraskygg vet jag hur det kan kännas och jag vill att du ska ha en bra upplevelse när du fotar med mig.

 
 

Vad fotograferar jag?

Porträtt i olika former är vad jag brinner för. Det kan vara på både barn och vuxna, ibland även djur,  enskilda porträtt men även i grupp. Jag har en förkärlek för lite annorlunda porträtt, vissa kallar det sagofoton eller fine art. Det är bilder som har det lilla extra, en skvätt av magi.

Jag är van att jobba med både naturligt ljus och studioljus i min lilla hemmastudio i Forserum. Utrustningen är i stor del portabel så jag har möjlighet att bygga upp en studio på en annan plats om så önskas. Så behöver du en väldigt kreativ fotograf så har du hittat rätt. 

 

Fortsätt scrolla ner på sidan för mer information och fler av mina bilder.

Det första du gör är att kontakta mig via formuläret längre ner på sidan. Där följer du instruktionerna på fälten och skickar sedan en förfrågan till mig.

Hur går en fotografering till?

Bra fråga! Tyvärr har jag inget exakt svar då varje fotografering är olik den andra vilket jag har lärt mig att anpassa mig för. Det gör att jag är väldigt flexibel och hittar kreativa lösningar om det uppstår problem. Enligt mig finns det inte många dåliga fotoplatser utan man kan skapa magi med väldigt lite bara man har sinnet öppet för att se det. Även då ingen fotografering är den andra lik har jag gjort ett litet flöde för visa vad som leder upp till en fotografering och vad som händer efteråt.

Det första du gör är att kontakta mig via formuläret längre ner på sidan. Där följer du instruktionerna på fälten och skickar sedan en förfrågan till mig.
När vi båda bestämt oss för att vi vill göra en fotografering är det dags att planera. Vi fastställer detaljer som plats, tidpunkt, utstyrsel med mera.
Dagen är här och det är dags för fotografering! Mitt mål är att vi ska ha en kul fotografering där du känner dig bekväm och är förberedd.
Efter fotograferingen går jag går igenom bilderna och redigerar dem. Efter vanligtvis
2-4 veckor är bilderna klara och du får själv välja ut dina favoriter som sedan levereras till dig digitalt.
 

Behöver jag kunna posera?

Inte alls! jag anpassar mig för vilka erfarenheter du har sedan innan. Har du aldrig stått framför en kamera innan så hjälper jag dig att posera.

Jag är kameraskygg men vill fotas!

Jag förstår dig, jag har själv varit kameraskygg och mitt främsta mål när jag fotograferar är att du ska känna dig trygg genom hela processen. Släng iväg en förfrågan till mig så kan vi prata lite och gå igenom vad du är osäker på och hur jag kan anpassa mig för dig.

Har du en studio?

Jag har en hemmastudio med jättehärligt ljus som lämpar sig bra för porträtt. Jag har även i viss mån möjlighet att transportera min utrustning för att sätta upp en portabel studio på annan plats.

Fotar du djur?

Mitt primära fokus är människor men jag fotograferar gärna djur med.

 

Priser

Jag har valt att skapa paket av mina vanligaste fotograferingar för att förenkla för dig. Skulle du känna att något paket inte passar dig är du välkommen att kontakta mig i formuläret nedan så skapar vi ett paket ihop som passar dig bättre. 

Alla bilder levereras digitalt och i två upplösningar; Högupplöst och Lågupplöst

Högupplöst är stora filer som du använder när du ska printa dina bilder.

För publicering på webben, Facebook, Instagram och liknande använder du de lågupplösta filerna som är mycket mindre. De tar mindre tid att ladda upp och man ser ingen skillnad på upplösningen.

För alla paket tillkommer reseersättning på 30 sek / mil.

Vill du köpa till fler bilder utöver ditt paket får du såklart göra det.

De kostar då 250 sek per bild.

Lilla

paketet

Detta paketet passar dig som är själv eller en liten familj. Här kan man även hinna med ett extra ombyte kläder beroende på typ av fotografering.

Vi fotograferar ungefär en timme och du får välja ut 5 stycken bilder som ingår i paketet.

2 000 sek

Stora

paketet

Detta paketet passar dig som är ett lite större sällskap, en släktträff, större familj eller vill ha en mer omfattande fotografering med flera utstyrslar eller effekter. 

Vi fotograferar ungefär 2 timmar och du får välja ut 15 stycken bilder som ingår i paketet.

4 000 sek

 

Boka en fotografering

 
Sagofoto viking porträtt visby gotland ringmuren

Med mig som fotograf får du en person som helhjärtat går in i fotograferingen och gör det yttersta för att få bra bilder men även ge dig en bra, trygg och avslappnad upplevelse. 

 

Jag jobbar heltid på ett kontorsjobb och driver mitt fotograferande utöver det. Detta är verkligen en passion för mig och det vill jag ska synas i alla bilder jag tar och de kunder jag bokar in lägger jag mycket tid på för att ge er en personlig service.

Antalet fotograferingar jag gör är begränsade så skicka iväg en förfrågan snarast för att boka din fotografering!

Jag vill boka en fotografering!
arrow&v
barnfotografering bebis söt vacker