• Sarah

Höstfoto & Kastrullpatrullen

Denna helgen som var blev det en hel del foto, superkul! I veckan hade jag varit uppe sent nästan varenda dag och såg fram emot en härlig sovmorgon på lördagen. Så blev det inte för jag och en arbetskollega bestämde att vi skulle ta oss ut till Dumme mosse i gryningen för att försöka fota lite dimma. Dagarna innan när man kört till jobbet hade det varit magisk dimma överallt, men då hade inte kameran varit med. Nu skulle det blir av! Väskan var packad dagen innan och man försökte komma i säng i vettig tid, gick sådär. Lördagsmorgonen ringde kl vid 06:45, jag var inte pigg på att gå upp, men vi körde ändå. Kläder på, hugg tag i väskan, jacka på och bilnycklarna med, jag gav mig av.


Redan när jag steg utanför dörren misstänkte jag att vi inte skulle få någon dimma, det var varmt, eller i alla fall inte kallt. Jag körde mot dumme mosse och återföljdes av vackra rosa streck på himlen, tecken att soluppgången var i antågande. Väl framme väntade jag in min kollega Victoria, Vicansblogg som anlände kort därefter sen vandrade vi in i skogen, mot mossen.


Det var inte vår dag... Ingen dimma. Jag försökte fota lite självporträtt med mobilappen som avtryckare, men när jag kom hem såg jag att det bara var några få i fokus... Troligtvis någon uppdatering i appen där en fokuseringsknapp tillkommit som jag missat. Jättesurt. Fick denna bilden som jag gillade i alla fall.Väl hemma igen ryckte jag tag i städning av lägenheten då jag väntade besök från Växjö, närmare bestämt från Emelie och hennes hund Luna. Vi var rumskompisar och därefter grannar under studietiden. Även fotokollegor då hon också fotar en del, @Lidsteen. Vi benämner oss som Kastrullpatrullen. Vi var lite övertrötta en kväll under studietiden och hade fått i oss en större mängd socker vilket resulterade i en photoshoot med saker som fanns tillhands, kastruller och köksredskap. Good times!


När hon anlände tog vi en stund att komma ifatt i varandras liv då det var ett tag sedan vi sågs, sen begav vi oss till stadsparken. Där var hösten i full fart och träden var iklädda gult och orange, på vissa ställen fanns lite grönt kvar. Vi tog ett varv runt parken och fotade lite spontant på passande platser.Även Luna fick stå modell, vilket fungerade en stund sen var det inte roligt längre och vi fick promenera vidare.När solen började gå ner var det dags att bege sig hem mot en soffkväll med film och godis, precis som de gamla goda tiderna!

7 visningar0 kommentarer
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle