• Sarah

Jag har en blogg!

Detta har varit en tanke för mig flera år nu. Tänkt om man kunde ha en blogg som lästes av massa människor, vilken grej! Men som så många andra saker i livet har det inte blivit av.


Nu däremot några år senare tar jag äntligen klivet med en liten annan insikt. Jag har inte längre som mål att nå ut till så många som möjligt, även om det såklart hade varit kul men med det kommer även pressen att skapa mer och nytt innehåll. Det är nog främst det som har hindrat mig så länge. Så jag har bestämt mig för att bara göra det, inga krav eller måsten, jag skriver när jag vill, om vad jag vill och sedan får vi se vart det leder. Om du läser detta och vill följa mig, välkommen och jag ska göra mitt bästa för att hålla igång detta för det är något jag vill göra.
3 visningar0 kommentarer
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle