• Sarah

Medeltidsveckan 2018

Det var en helt underbar vecka och efter den var min energi helt slut, knappt att jag orkade sätta mig med redigering när jag kom hem. Det är svårt att sammanställa en hel vecka för vi hann med så mycket men ändå så lite då vi faktiskt såg till att ha semester denna veckan. Vi gjorde bara saker vi ville göra samt så var det för varmt större delen av dagarna för att orka göra något annat än ligga i skuggan.


Det blev en del fotograferat under veckan men även filmat. Jag var osäker på om jag hade fått ihop tillräckligt med material för att kunna redigera ihop en film. När jag kom hem hade jag över 300 videoklipp! Så det blev en film, inte så kort heller men den visar hur min Medeltidsvecka 2018 var.Det var även ett bra marknadsår! Vi hittade mycket grejer som vi köpte. Både jag och David köpte var sin långbåge i trä, koger och ett set pilar. När vi kom hem sen testade vi att skjuta på måltavla på ca 100m, superhäftigt. (Vi träffade inte men ca 50 cm ifrån så lite övning till bara). Vi köpte även lite tyg och pinsen (såklart, vi börjar bli riktiga samlare nu). Jag köpte även ett läderettui för mina visitkort och en väska i getskinn från de som hade häftigaste namnet på sitt stånd, Heliga kossans diversehandel!


Efter denna veckan har mitt fotodriv kommit tillbaka lite från att ha varit ganska vilande och jag är så glad över det. Vill bara skapa mer nu men är rädd att det kan försvinna igen. Hursom får jag passa på medans det är här, förhoppningsvis kommer det upp någon mer spännande fotografering här snart, gåll ögonen öppna!


Ps: Längtar redan efter nästa Medeltidsvecka!

13 visningar0 kommentarer
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle