• Sarah

Uppföljning - Filma bröllop för första gången

I början av Juli var jag och filmade mitt första bröllop i Blekinge på Skärva Herrgård. Har du inte läst om det innan eller vill ha en uppdatering kan du läsa om det här:


Filma bröllop för första gången


Jag har nu levererat filmen och alla talen efter flera veckors jobb. Någon dag efter leveransen plingade det till och jag hade fått ett mail av brudparet. Nervöst öppnade jag mailet och möttes av detta:


" TACK snälla! Vi är så nöjda, har kollat flera gånger och fällt en hel del tårar. 

Vi är SÅ glada att vi valde dig och materialet är magiskt. "


En sten lättade från mig då jag varit så nervös för deras reaktion. Jag var jättenöjd med filmen men det hade inte spelat någon roll om brudparet inte varit nöjda. Att ha jobbat med filmen så länge med pressen att få den färdig hade tydligen påverkat mig mer än jag trodde. Efter beskedet slappnade jag av så mycket att jag fick feber och blev hemma två dagar från jobbet. Haha, oups. Men jätteskönt att kunna bocka av det projektet som färdigt!


Det har nu gått några veckor efter beskedet då jag ville visa filmen i denna uppföljningen. I samråd med brudparet la jag upp den som olistad på youtube först så att de och gästerna kunde titta på den först innan jag gjorde den offentlig. Så efter ungefär två veckor gav brudparet ok och jag kunde göra den offentlig och visa upp den i mina kanaler. Så här är den nu, resultatet av min första bröllopsfilmning. Jag ljuger inte att det är både svett och tårar i denna. Helt slut var jag efter att ha filmat materialet och i redigeringen fälldes många tårar då det var så himla fint.


Stort grattis till Tove & Jesper!

Stort tack för förtroendet och alla fina ord!
1 visning0 kommentarer
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle